Έκπτωση -10%

Ανάλυση Στις Μεθοδολογίες - Συνδιαστικές Ασκήσεις Στα Μαθηματικά Της Γ΄ Λυκείου (24 Γράμματα)

Κωδικός: 9786185423674
Κατηγορία: Μαθηματικά
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
20.00€ 17.99€

Το παρόν βιβλίο έχει γραφεί με σκοπό την άρτια επανάληψη των μαθητών της Γ' Λυκείου στα μαθηματικά. Για αυτό το λόγο έχει οργανωθεί στις ανάλογες ενότητες. Πρώτα, υπάρχει οργανωμένη η θεωρία και οι αποδείξεις των θεωρημάτων. Έπειτα, για περαιτέρω εμβάθυνση των εννοιών ακολουθούν ερωτήσεις κλειστού τύπου με πλήρη αιτιολόγηση. Στο τέλος, έχουμε μία σειρά λυμένων ασκήσεων με πολλά ερωτήματα ώστε η κάθε άσκηση από μόνη της να είναι μία επανάληψη σε μεγάλος μέρος της ύλης.
Στην αρχή παραθέτουμε κάποιες ασκήσεις παράλληλα με τη θεωρία-μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσει ο μαθητής για να τις λύσει, ώστε να καλλιεργηθεί η συλλογιστική διαδικασία. Οι περισσότερες ασκήσεις στο παρόν βιβλίο έχουν τη ρίζα τους σε ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και έχουν στρατηγικές από τις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και πρωτότυπα δύσκολα ερωτήματα που δεν υπάρχουν σε άλλα βιβλία του είδους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι γράψαμε αυτό το βιβλίο ακριβώς όπως θα θέλαμε και όπως προσπαθούμε να διδάξουμε τα μαθηματικά στις φροντιστηριακές αίθουσες για να καθοδηγήσουμε την σκέψη των μαθητών, ώστε να γίνεται ευκολότερη η επίλυση των συνδυαστικών θεμάτων. (Από τον πρόλογο των συγγραφέων)

 

Σχετικά Προϊόντα