Προσφορά
Έκπτωση -26%

Amila Τραπέζι Αναστροφής - Invertion Table

Κωδικός: F-LDCSPRT-44259
Brand: Amila
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
366.80€ 269.90€

Αλλάξτε την καθημερινότητα σας:

Όταν ξεκουράζεται η πλάτης σας, η καθημερινότητα σας μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη. Με το τραπέζι αναστροφής φτιαγμένο με τις προδιαγραφές της Bodycraft σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή στήριξη και άνεση από οποιοδήποτε άλλο τραπέζι της αγοράς. Με τα υψηλής ποιότητας χαρακτηρίστηκα σύμφωνα με τα πολύ υψηλά Standards της Bodycraft, όπως δοκοί χρωμίου, μπορείτε να μείνετε σίγουροι ότι η πλάτης σας θα στηριχθεί στην σωστή ευθυγράμμιση καθώς θα μετακινείστε από όρθια θέση προς την οριζόντια. Η χρήση τραπεζιού αντιστροφής έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει στην αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης, επιτρέποντας την κυκλοφορία του αίματος κατά μήκους της σπονδυλικής στήλης, της μείωσης του στρες των μυών, της κούρασης και του πόνου στην πλάτη· ή ακόμα την χρησιμοποιήστε την ρυθμική πρόσφυση για απόλυτη χαλάρωση και αυξημένη ψυχική εγρήγορση. Η χρήση του τραπεζιού αναστροφής μπορεί να σας προσωρινά να σας βοηθήσει με την ανακούφιση των κιρσών και την συσσώρευσης λεμφικού υγρού στα κάτω άκρα. Το μέγιστο ύψος χρήστη φτάνει τα 185cm

Ποιότητα που ξεχωρίζει:

Στα προϊόντα που στηρίζουμε το βάρος μας η ποιότητα είναι αρκετά σημαντική. Μπορεί το συγκεκριμένο τραπέζι να φαίνεται παρόμοιο με πολλά, όμως η ποιότητα του είναι μοναδική. Χαρακτηριστικά όπως το βάρος είναι τα εμφανή (27 κιλά που σημαίνει ιδιαίτερα βαριάς κατασκευής)  όμως η ποιότητα των ρουλεμάν αναστροφής, το πάχος του σωλήνα, η σταθερότητα της κατασκευής, η εργονομία και η ποιότητα των χερουλιών είναι πράγματα που δύσκολα κάποιος μπορεί να αντιληφθεί από μια εικόνα. Το τραπέζι αναστροφής σχεδιασμένο και εγκεκριμένο από την Bodycraft σίγουρα είναι μοναδικής ποιότητας υλικών και Design.

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ
Καλύτερη σπονδυλική στήλη, καλύτερο κορμί.
Λαβές ασφαλείας στους μοχλούς και την δοκό.
Πλαστικές κόντρες στις γωνίες του κεντρικού σκελετού για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα μέσης ή λόγω επαγγέλματος πρέπεινα είναι ώρες όρθιοι.
Ξεμπλοκάρει τους σπονδύλους και τα νεύρα.

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς η αποστολή του θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και ο χρόνος παράδοσης του ενδέχεται να επεκταθεί 1-2 εργάσιμες ημέρες.