Προσφορά
Έκπτωση -28%

Amila TotalGym GTS 46359

Κωδικός: F-LDCSPRT-46359
Brand: Amila
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
5,400.00€ 3,890.00€

Το GTS® είναι το πολυβραβευμένο βασικό μηχάνημα του GRAVITY, για προσωπική εκγύμναση, ομαδικά προγράμματα και Pilates που χρησιμοποιείται παντού στον κόσμο. Διαθέτει ρυθμιζόμενη επιφάνεια κύλισης η οποία βοηθά στην ιδανική ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και παραλλαγές άσκησης. Το κλείδωμά των ραγών επιτρέπει τις πλειομετρικές αναπηδήσεις ενώ η υδραυλική ανύψωση των ραγών βοηθά στην εύκολη αλλαγή κλίσης και δίπλωμα με δύο κινήσεις. Επιπλέον η ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος θέση της κεντρικής τροχαλίας διπλασιάζει την αντίσταση των συρματόσχοινων ενώ το ρυθμιζόμενο ύψος των τροχαλιών επιτρέπει την ορθή ευθύγραμμη κίνηση στις ασκήσεις χεριών.

> Ρυθμιζόμενη επιφάνεια κύλισης
> Ρυθμιζόμενες χειρολαβές
> Πολλαπλές θέσεις αγκίστρωσης κεντρικής τροχαλίας
> Κλείδωμα επιφάνειας κύλισης και υδραυλική υποβοήθηση για το δίπλωμα
> Η ρυθμιζόμενη επιφάνεια κύλισης βοηθά στην ιδανική ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και πολλές παραλλαγές άσκησης, ενώ το κλείδωμά της επιτρέπει τις αναπηδήσεις
> Το ρυθμιζόμενο ύψος των τροχαλιών επιτρέπει την ορθή ευθύγραμμη κίνηση στις ασκήσεις χεριών
> Περιλαμβάνει DVD ασκήσεων και πόστερ για τον τοίχο
> Για χρήστες ύψους μέχρι 2,10m
> 3 ρυθμίσεις ύψους της βάσης για βαθιά καθίσματα
> Υδραυλική υποβοήθηση σε δίπλωμα/ξεδίπλωμα
> Ενσωματωμένες ρόδες μεταφοράς
> Διαστάσεις διπλωμένο: 0,5x1x1,4m

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς η αποστολή του θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και ο χρόνος παράδοσης του ενδέχεται να επεκταθεί 1-2 εργάσιμες ημέρες.