Έκπτωση - 10%

Άλλαξε Ταχύτητα

Κωδικός: 9786180312829
Συγγραφέας: Dorthe Nors
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
13.30€ 11.97€

H Σόνια είναι µια σαραντάρα µεταφράστρια αστυνοµικών µυθιστορηµάτων που προσπαθεί να βρει τον δρόµο της στη ζωή. Μαθαίνει οδήγηση. Κάνει διαλογισµό. Και παλεύει να επανασυνδεθεί µε την αδερφή της.
Όµως η Σόνια προτιµά να φάει ένα γλυκό παρά να διαλογιστεί.
Η δασκάλα της οδήγησης δεν την αφήνει ν’ αλλάξει ταχύτητα.
Και η αδερφή της δεν απαντά στα τηλεφωνήµατά της.
Ο νους της Σόνιας γυρνά πίσω σε τοπία γεµάτα δύναµη από την παιδική της ηλικία – ο απέραντος ουρανός και τα σµήνη των αγριόκυκνων· να χάνεσαι µέσα στα χωράφια µε τα στάχυα σίκαλης. Πώς όµως να επιστρέψει σ’ ένα µέρος που δεν αναγνωρίζει πια; Και πώς µπορεί να αποδράσει από την αποξένωση της Κοπεγχάγης;

Ξεκαρδιστικό όσο και συγκινητικό, το απολαυστικό µυθιστόρηµα της βραβευµένης δανέζας Dorthe Nors αφηγείται τη διαδροµή µιας γυναίκας προς τον αληθινό της εαυτό χωρίς χάρτη και οδηγίες, ισορροπώντας µεταξύ ελπίδας και απελπισίας, αγάπης και σπαραγµού.

Η Dorthe Nors είναι φανταστική.
Junot Dίaz, συγγραφέας

Πνευµατώδες και πικρό, αψύ και λυρικό.
Los Angeles Times

Οξυδερκές και αστείο, λειτουργεί σαν υποδόρια ένεση ανησυχίας και προβληµατισµού.
Times

Σε αυτό το σύντοµο µυθιστόρηµα η Nors κατορθώνει να συµπυκνώσει την ουσία της ζωής… Οι ήσυχες σκέψεις της Σόνιας κάνουν τη διαδροµή ν’ αξίζει τον κόπο, ενώ κάθε µικρή πράξη µη συµµόρφωσης της ηρωίδας είναι αξιαγάπητη.
Spectator

Ελπιδοφόρο χωρίς συναισθηµατισµό, αφήνοντας χώρο στην αγάπη αλλά χωρίς να εξισώνει την αγάπη µε τη µαγεία. Και η αγάπη έρχεται από το πιο αναπάντεχο µέρος, που θα σας εκπλήξει και θα σας κάνει να χαµογελάσετε. Θα πρέπει να το διαβάσετε και θα καταλάβετε.
Elle