Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Άλγεβρα Ά Λυκείου (Κόσμος)

Κωδικός: 9786185472078
Κατηγορία: Άλγεβρα
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
20.00€ 17.99€

Μετά την έκδοση των βιβλίων μας (σε δύο τόμους) για τη Γ' Λυκείου, κρίναμε ότι πρέπει και μπορούμε να προσφέρουμε με την εμπειρία και τη μεθοδολογία μας στα Μαθηματικά Α' Λυκείου, με έναν ξεχωριστό τρόπο. Θεωρούμε ότι η ύλη της Α' Λυκείου αποτελεί σημαντική βάση για την κατανόηση, αφομοίωση και εμπέδωση βασικών γνώσεων για όλο το Λύκειο καθώς και για τις Μεταλυκειακές σπουδές.
Έτσι ξεκινώντας από τη θεωρία, με παρατηρήσεις - μεθοδολογίες - διαγράμματα ροής και πάρα πολλές λυμένες εφαρμογές διαβαθμισμένης δυσκολίας, δίνουμε τη δυνατότητα και ενεργοποιούμε το ενδιαφέρον του μαθητή και του συναδέλφου, να ασχοληθεί με ευχαρίστηση και κέφι με όλες τις ενότητες.
Παρουσιάζουμε όλη την ύλη σε 19 ενότητες με περίπου 1000 θέματα λυμένα και άλυτα και στο τέλος κάθε ενότητας τις απαντήσεις. Οι αναλυτικές λύσεις των άλυτων ασκήσεων θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου [...] στην κατηγορία «Πρόσθετο Υλικό». Υπάρχουν διάσπαρτα σε όλο το βιβλίο 240 θέματα της νέας Τράπεζας Θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας. Επιπλέον για τον έλεγχο των γνώσεων και για την επιβεβαίωση του μαθητή ότι έχει εργαστεί και εμπεδώσει την ύλη δώσαμε συνολικά 11 κριτήρια αξιολόγησης.
Θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αν καταφέραμε να επιτύχουμε την ενασχόληση του μαθητή με όλες τις ενότητες της ύλης. Κάθε υπόδειξη για την βελτίωση του βιβλίου αυτού θα τη δεχτούμε με ευχαρίστηση.