Ακαδημία Υπερερευνητών 1 - Χαμένοι Στον Λαβύρινθο Των Μανιταριών

Κωδικός: 9786180335538
Συγγραφέας: Ben Costa, James Parks
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
13.30€ 11.97€

Ο Κουπ Κούπερσον ζει στη Γη του Ιμ, ένα φανταστικό βασίλειο όπου συνυπάρχουν πολλά διαφορετικά πλάσματα, άνθρωποι, ξωτικά και τέρατα. Τον συναντάμε ως πρωτοετή της υπόγειας Ακαδημίας Υπερερευνητών, ενός σχολείου όπου εκπαιδεύονται μελλοντικοί εξερευνητές χαμένων ή άγνωστων κόσμων.

Ο Κουπ είναι ο μοναδικός άνθρωπος εκεί, γεγονός που δυσκολεύει πολύ τα πράγματα, σε σημείο να αναρωτιέται πολλές φορές αν ανήκει πραγματικά στην ακαδημία. Νιώθει παράταιρος και οι περισσότεροι τον αποφεύγουν ως τέρας, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που του κάνουν τον βίο αβίωτο, εκφοβίζοντάς τον διαρκώς. Για καλή του τύχη, στην ομάδα του, την Πράσινη Ομάδα, έχει μαζί του τον καλύτερό του φίλο, τον τεράστιο μαλλιαρό Όγκι (έναν μπαμπούλα με καρδιά μάλαμα και καλλιτεχνικές ανησυχίες)· την Νταζ (μία μπόγκαρτ, εξαιρετικά ικανή και ατρόμητη, αλλά κλεισμένη στον εαυτό της – και κρυφό έρωτα του Κουπ) και τη Μίντι (ένα μικρόσωμο αλλά πανέξυπνο δαιμονάκι, που κουβαλάει πάντοτε ένα τεράστιο σακίδιο γεμάτο με ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, γιατί θέλει να είναι προετοιμασμένη για τα πάντα).

Καθώς η δοκιμασία για να αποκτήσουν το Σήμα Κατώτερου Υπερερευνητή πλησιάζει, πρέπει να ξεπεράσουν τους φόβους τους και τον εαυτό τους, να παραμείνουν πιστοί στους δέκα κανόνες του Κώδικα της Ακαδημίας και να τα δώσουν όλα για όλα, βασιζόμενοι ο ένας στον άλλο, διότι αν αποτύχουν κινδυνεύουν να αποβληθούν.