Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Ο Αιώνιος Πόλεμος

Κωδικός: 9789606232732
Συγγραφέας: Joe Haldeman
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
16.50€ 14.84€

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ HUGO, NEBULA & LOCUS

Ο Γουίλιαμ Μαντέλα είναι ένας απρόθυμος ήρωας στον πρώτο διαστρικό πόλεμο της ανθρωπότητας. Μέλος μιας επίλεκτης μονάδας στρατιωτών με IQ πάνω από 150, που είναι εκπαιδευμένοι σε νέες, πανίσχυρες τεχνολογίες, θα διασχίσει έτη φωτός για να αντικρούσει στο δικό τους έδαφος τους εξωγήινους Ταυριανούς, έναν εχθρό μυστηριώδη και ακατανίκητο. Ο ίδιος και οι συμπολεμιστές του θα βάλουν τα δυνατά τους για να εκπληρώσουν το καθήκον τους και να γυρίσουν ζωντανοί στην πατρίδα παρά τις τρομερές αντιξοοότητες.

Όμως η επιστροφή στη Γη ίσως αποδειχθεί ένα έργο ακόμη δυσκολότερο… Λόγω της διαστολής του χρόνου κατά τη διάρκεια των διαστρικών ταξιδιών, κάθε φορά που οι στρατιώτες επιστρέφουν έχουν περάσει χρόνια ή και αιώνες στη Γη, και ο Μαντέλα βρίσκεται να μάχεται για μία πατρίδα που δεν έχει πλέον τίποτα το γνώριμο…

Το πολυβραβευμένο διαστημικό μυθιστόρημα που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον κλασικά έργα επιστημονικής φαντασίας. Εμπνευσμένος από τις προσωπικές εμπειρίες του Joe Haldeman στον πόλεμο του Βιετνάμ, Ο Αιώνιος Πόλεμος αποτελεί το κορυφαίο διαχρονικό και αντιπολεμικό έπος.