Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Άγρια Αποπλάνηση

Κωδικός: 9789606208256
Συγγραφέας: Gena Showalter
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
9.90€ 8.90€

Οι άρχοντες του Κάτω Κόσμου... Δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές, μια αρχαία κατάρα, ένας σκοτεινός αισθησιακός κόσμος...
Για να κρατήσει τις δυνάμεις του πρέπει να μείνει μακριά της...

Ο αθάνατος πολεμιστής που στεγάζει μέσα του το δαίμονα της Ακολασίας μπορεί να είναι ακατανίκητα σαγηνευτικός, αλλά το προσόν αυτό έχει μεγάλο τίμημα. Κάθε βράδυ πρέπει να πλαγιάζει με καινούρια παρτενέρ, ειδάλλως χάνει τις δυνάμεις του και πεθαίνει. Υπάρχει όμως μια γυναίκα που την ποθεί περισσότερο από κάθε άλλη, μια γυναίκα που ποτέ στη ζωή του δεν είχε διανοηθεί ότι θα τον έλκυε -μέχρι τώρα.

Η Σιένα Μπλάκστοουν, που έχει καταληφθεί πρόσφατα από το δαίμονα της Οργής, βασανίζεται από αμείλικτη ανάγκη να τιμωρήσει τους γύρω της. Στην αγκαλιά του Πάρη, όμως, αυτή η εύθραυστη κούκλα γνωρίζει καυτό πάθος και ανείπωτη ψυχική γαλήνη. Ώσπου μια βεντέτα αναζωπυρώνεται ανάμεσα σε προαιώνιους, θανάσιμους εχθρούς.

Aραγε αυτός ο πόλεμος κόντρα σε θεούς, αγγέλους και πλάσματα του σκότους θα τους φέρει πιο κοντά., ή θα τους χωρίσει για πάντα;

Συγγραφέας πολλών best seller των New York Times, η Τζίνα Σογουόλτερ υπογράφει την εκπληκτική σειρά "Οι Aρχοντες του Κάτω Κόσμου", που ενθουσίασε το αναγνωστικό κοινό στην Ευρώπη και την Αμερική.