Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Άγνωστα Πρόσωπα

Κωδικός: 9786180315820
Συγγραφέας: Susie Steiner
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
17.70€ 15.85€

ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΩΝ SUNDAY TIMES

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ… 
Καθώς πέφτει το σούρουπο, ένας άντρας προχωράει τρεκλίζοντας σ’ ένα πάρκο, μακριά από το σπίτι του? τον έχουν μαχαιρώσει και αιμορραγεί. Πεθαίνει εκεί που πέφτει – στα χέρια μιας άγνωστης, με το όνομα μιας γυναίκας στα χείλη του καθώς ξεψυχά. 
ΜΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ 
Η Μανόν Μπράντσο, αν και έγκυος, δεν γίνεται να μην ενδιαφερθεί για την υπόθεση – αυτόν τον καιρό αναλαμβάνει μονάχα παλιές, ανεξιχνίαστες υποθέσεις, όμως ο άντρας κατέληξε μόλις λίγα μέτρα από το αστυνομικό της τμήμα. 
ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ; 
Με τρόμο ανακαλύπτει ότι τόσο το θύμα όσο και ο κύριος ύποπτος είναι πιο στενά συνδεδεμένοι μαζί της απ’ όσο μπορούσε να φανταστεί. Και καθώς ο κλοιός στενεύει, αναγκάζεται να διανοηθεί το αδιανόητο: Μπορεί κάποιος από τους αγαπημένους της να είναι ικανός για φόνο;

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Άψογο! Με κατανόηση για τους άντρες, τις γυναίκες και τα παιδιά, για την αγάπη και την έλλειψή της, για τη ζωή… και για τη συγγραφή!
India Knight, συγγραφέας

Ιδιαίτερη συγγραφική ποιότητα, αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της.
Peter James, συγγραφέας

Αστυνομικό που ασχολείται τόσο με τα μυστήρια της ανθρώπινης ψυχής όσο και με το ποιος μαχαίρωσε έναν τραπεζίτη στο πάρκο. Γοητευτική γραφή, συμπαθητικοί χαρακτήρες, αναδεικνύει τις χαρές της ζωής με τη διαύγεια αυτού που γνωρίζει τους κινδύνους της. 
Wall Street Journal

Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις μια ντετέκτιβ να παλεύει με διλήμματα της πραγματικής ζωής, χωρίς αυτό να στέκεται εμπόδιο στην έξυπνη και πρωτότυπη υπόθεση. Μια σειρά βιβλίων που αξίζει την προσοχή σας από μία συγγραφέα που εμπνέει σιγουριά και συνθέτει ακόμα και τους δευτερεύοντες ήρωες με φροντίδα και αγάπη. 
Sunday Times

Υπερβαίνει τη δισδιάστατη αστυνομική λογοτεχνία εστιάζοντας στις μικρολεπτομέρειες που ζωντανεύουν τους χαρακτήρες. 
Guardian