Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Αγγλικά Για Τις Πανελλήνιες Εξετάσεις (24 Γράμματα)

Κωδικός: 9786185423490
Κατηγορία: Advanced - Proficiency
Διαθεσιμότητα: 2 έως 5 ημέρες
26.00€ 23.37€

Το παρόν βιβλίο σχεδιάστηκε ειδικά για την προετοιμασία των υποψηφίων στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών στις Πανελλήνιες. Το τεστ στις ξένες γλώσσες χωρίζεται σε τρία μέρη: Α. Κατανόηση Γραπτού Λόγου (30 βαθμοί), Β. Γλωσσική Επίγνωση (30 βαθμοί), Γ. Παραγωγή Γραπτού Λόγου (40 βαθμοί). Σε κάθε τεστ θα δείτε αναλυτικά πως βαθμολογείται κάθε τμήμα καθεμιάς από τις τρεις ενότητες.
Με τα 15 πλήρη τεστ που περιέχει (practice tests), με τα 10 επιπλέον τεστ (past papers) που έχουν ήδη δοθεί στις Πανελλήνιες από το 2010- 2019 (με βάση το καινούριο σύστημα και τα οποία ακολουθούν τα 15 τεστ προετοιμασίας), μαζί με τις απαντήσεις και το γλωσσάρι στα Ελληνικά, το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να συνεισφέρει πολλά στους υποψήφιους όσον αφορά τις κατάρτισή τους. Ως προς το γλωσσάρι τώρα, αυτό είναι δύο ειδών. Παρέχεται γλωσσάρι με ερμηνεία λέξεων και φράσεων για τις ενότητες Α και Β αλλά και ειδικό γλωσσάρι με τις λέξεις και φράσεις στην ενότητα της παραγωγής γραπτού λόγου, στο τέλος των απαντήσεων κάθε ενότητας.
Φυσικά τηρήθηκαν οι προδιαγραφές των Πανελληνίων και τα τεστ είναι ανάλογης δυσκολίας. Λίγα όμως ίσως φανούν πιο δύσκολα, το οποίο ωστόσο θα αποβεί χρήσιμο την κρίσιμη ώρα της εξέτασης, καθώς ισχύει σε μεταφορικό επίπεδο αυτό που λέγεται στο στρατό: Περισσότερο αίμα στην ειρήνη, λιγότερο αίμα στον πόλεμο... Συνηθίζεται και συνίσταται εξάλλου να δίνονται καμιά κάπως πιο δύσκολα τεστ στην προετοιμασία για να είναι τα πράγματα πιο εύκολα την ώρα των εξετάσεων. Αυτό φυσικά χωρίς να μειώνεται η αυτοπεποίθηση των υποψηφίων. Θεωρούμε άλλωστε πως οι άρτια καταρτισμένοι δε θα αντιμετωπίσουν λογικά μεγάλα προβλήματα κατά την εξέταση.
Στο παράρτημα των απαντήσεων θα βρείτε ένα ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τον τρόπο που ενεργήσαμε στις απαντήσεις. Στο γλωσσάρι παρέχεται ένα ενημερωτικό σημείωμα τόσο για τον τρόπο που ενεργήσαμε όσο και για το πώς μπορούν να κινηθούν οι υποψήφιοι σχετικά με τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου.
Τέλος, συνίσταται να τηρούνται κατά την προετοιμασία επακριβώς οι οδηγίες που δίνει η επιτροπή των Πανελλήνιων εξετάσεων (και οι οποίες ακολουθούν παρακάτω), ώστε να είναι οι υποψήφιοι /ες πανέτοιμοι/ες εκείνη την ώρα.
Καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες.