Έκπτωση -25%

Αγγλικά ΣΤ’ Δημοτικού: Companion (Σαββάλας)

Κωδικός: 9789604498819
Κατηγορία: Αγγλικά
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
14.70€ 11.02€

Το βιβλίο αυτό αποτελεί βοήθημα για το μάθημα των Αγγλικών της ΣΤ’ Δημοτικού. Σκοπό έχει όχι μόνο να βοηθήσει τον μαθητή στη μελέτη του σχολικού βιβλίου αλλά και να του δώσει ευκαιρίες για να ερευνήσει, να προβληματιστεί και να μάθει από μόνος του. Βάζει τον μαθητή στη διαδικασία να μελετήσει, να συγκρίνει, να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό, να εμπεδώσει και τέλος να χρησιμοποιήσει όσα έχει μάθει. Στο σύνολό της αυτή είναι μια διαδικασία που προωθεί την αυτόνομη μάθηση.

Στο Companionαυτό έχουν διατηρηθεί οι ενότητες όπως και στο σχολικό βιβλίο. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:

• «Τι θα μάθεις σ’ αυτή την ενότητα».

• Στρατηγικές μάθησης, τις οποίες μπορεί ο μαθητής να λαμβάνει υπόψη του όταν μελετά.

• Λεξιλόγιο, με την εξήγηση κάθε λέξης στα ελληνικά, ένα παράδειγμα χρήσης της και την προφορά της. Με το Λεξιλόγιο προσπαθήσαμε να φέρουμε τα κείμενα του σχολικού βιβλίου όσο το δυνατόν πιο κοντά στα αυθεντικά κείμενα της γλώσσας. Σε πολλές περιπτώσεις οι λέξεις είναι ομαδοποιημένες κατά κατηγορία. Ακολουθούν Λεξιλογικές Ασκήσεις, για να ελέγξει ο μαθητής κατά πόσο θυμάται τις λέξεις που έμαθε.

• Γραμματική, η οποία αναλύεται με απλούς κανόνες, πίνακες και παραδείγματα. Οι Ασκήσεις Γραμματικής είναι χρήσιμες για την εμπέδωση των γραμματικών φαινομένων.

• Συνθετική εργασία, που μπορεί ο μαθητής να κάνει μόνος του ή ομαδικά, συμπληρωματικά ή εναλλακτικά με τις εργασίες που προτείνει το σχολικό βιβλίο. Οι συνθετικές εργασίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, γιατί με αυτές θα χρησιμοποιήσει ο μαθητής τις γνώσεις που έχει αποκτήσει.

• «Ένα βήμα παρά πέρα», με κείμενα και πηγές στις οποίες μπορεί ο μαθητής να ανατρέξει για περισσότερες πληροφορίες.

Το Ένθετο περιλαμβάνει τις απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις του Companion.

Είναι βέβαιο ότι το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει τον μαθητή να καλλιεργήσει και να τελειοποιήσει τη γνώση της ξένης γλώσσας αλλά και να πλουτίσει τις γνώσεις του για τον κόσμο γύρω του.

Σχετικά Προϊόντα