Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Αγάπη Για Το Λιγότερο Τέλειο

Κωδικός: 9789606350603
Συγγραφέας: Haemin Sunim
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.90€ 14.31€

Από τον συγγραφέα του βιβλίου Όσα Μπορείς Να ∆εις Μόνο Όταν ∆εν Βιάζεσαι

«Είναι βέβαιο ότι λίγο περισσότερη αγάπη, λίγο περισσότερη συµπόνια και λίγο περισσότερη σοφία θα έκαναν καλό στον κόσµο. Στο βιβλίο Αγάπη για το Λιγότερο Τέλειο, ο Haemin Sunim µας δείχνει πώς µπορούµε να καλλιεργήσουµε και τις τρεις και να ανακαλύψουµε την οµορφιά στα πιο ατελή πράγµατα – συµπεριλαµβανοµένου του ίδιου µας του εαυτού.

—Susan Cain, συγγραφέας του βιβλίου Quiet.

«Θησαυρός! ∆εν χρειάζεται να είµαι τέλειος; Απίστευτη είδηση! ∆ιαβάζοντας αυτό το βιβλίο, αισθάνθηκα σαν να είχε πέσει επάνω µου ένας τόνος τούβλα και να διέλυσε όλα µου τα άγχη».

—Neil Pasricha, συγγραφέας των βιβλίων The Book of Awesome και The Happiness Equation.

«Ο Haemin Sunim σου διδάσκει τρόπους να αγαπήσεις τον εαυτό σου, αντί να προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να σε αγαπήσουν. ∆ηµιουργεί έναν εντελώς διαφορετικό κόσµο».

—Marc & Angel Chernoff, συγγραφείς του βιβλίου Getting Back to Happy.

«Ο Haemin Sunim είναι αυθεντικός. Η απλότητα και η οµορφιά της διδασκαλίας του µιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Να έχετε αυτό το βιβλίο κοντά σας – θα αφυπνίσει τη σοφία µέσα σας και θα κάνει βαθύτερη την αγάπη σας για τη ζωή».

—Tara Brach, συγγραφέας των βιβλίων Radical Acceptance και True Refuge.

«Ένα θαυµάσιο βιβλίο… ο Haemin Sunim περιγράφει µε εξαιρετική διαύγεια τις πνιγηρές συνέπειες της τελειοµανίας… Σε κάθε σελίδα του βιβλίου θα βρείτε τρόπους να ανακτήσετε την ελευθερία σας και τη ζωή σας».

—Mark Williams, συν-συγγραφέας του βιβλίου Mindfulness: An Eight-Week Plan for Finding Peace in a Frantic World