Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Αδελφός Της Ασπασίας No2 - Μεγάλο Βραβείο Μεγάλοι Μπελάδες

Κωδικός: 9789601639567
Συγγραφέας: Μάνος Κοντολέων
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
11.90€ 10.71€

Ο Δαμιανός είναι ο πρωταγωνιστής του βιβλίου "Ο αδελφός της Ασπασίας", που έχει γράψει ο Μάνος Κοντολέων και που εδώ και χρόνια είναι από τα πιο ευπώλητα βιβλία της παιδικής λογοτεχνίας. Ο ήρωας εμφανίζεται ξανά με το "Ο αδελφός της Ασπασίας 2: Μεγάλο βραβείο, μεγάλοι μπελάδες", έχοντας γίνει πια διάσημος.

Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο, η ιστορία εξελίσσεται μέσα από σπαρταριστές περιγραφές σε τρία επίπεδα: την εξέλιξη του Δαμιανού σε διάσημο συγγραφέα και τη διαχείριση της διασημότητάς του, τις σχέσεις του με την οικογένειά του και τις νέες ισορροπίες που δημιουργούνται και, τέλος, τις συμβουλές του ήρωα προς τους φιλόδοξους μελλοντικούς συγγραφείς.

Όλα αυτά μπλέκονται σε μια τρελή και όλο απρόοπτα περιπέτεια, που αποδεικνύει ότι τίποτε δεν είναι απίθανο και πως τα πιο ασυνήθιστα γεγονότα συμβαίνουν στους πιο συνηθισμένους ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα όμως, εκτός από τα ξεκαρδιστικά σχόλια και τις περιγραφές του συγγραφέα που συνοδεύονται με τα απολαυστικά σκιτσάκια της εικονογράφου Τέτης Σώλου, πρόκειται για ένα βιβλίο που μιλάει για τη φιλαναγνωσία, μυώντας τους μικρούς αναγνώστες στη διαδικασία της συγγραφής, παροτρύνοντάς τους με χιουμοριστικό τρόπο να ακολουθήσουν πολύτιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να γράφουν δημιουργικά.