Έκπτωση - 3%

Activision Blizzard Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 2.0 (Bonus Edition EU) PS4

Κωδικός: 044445
Κατηγορία: Playstation 4 Games
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
39.90€ 38.90€

Τρέξε, κάνε μεγάλα άλματα και πολλές ακόμα μοναδικές κινήσεις ώστε να ξεπεράσεις τις επικές προκλήσεις και περιπέτειες των τριών παιχνιδιών Crash, Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back και Crash Bandicoot: Warped. Ξανά ζήσε όλες τις αγαπημένες σου στιγμές Crash σε πλήρως remastered HD γραφικά και ετοιμάσου για ατέλειωτες ώρες διασκέδασεις! H έκδοση V.2 του Crash Bandicoot περιλαμβάνει 2 extra Levels Stormy Ascent & Future tense.

Ο Dr. Neo Cortex έχει ένα σχέδιο για να κατακτήσει τον κόσμο, και θέλει να δημιουργήσει γενετικά τροποποιημένα ζώα. Για τον σκοπό του απάγει ζώα αλλά θα κάνει το λάθος να απαγάγει την φίλη του Crash Bandicoot. Πάρε τον έλεγχο του Crash τρέξε κάνε άλματα και εξερεύνησε τα 30 επίπεδα έντονης δράσης σε τρία διαφορετικά νησιά της Αυστραλίας. Μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον Crash να σώσει τα ζώα και την φίλη του, και να εξουδετερώσεις τον Dr. Cortex.

O κακός Dr Neo Cortex επιστρέφει και αυτή την φορά θέλει να σώσει τον κόσμο. Για να πραγματοποιήσει το σχέδιο του ζητάει την βοήθεια του Crash Bandicoot, είναι όμως αυτό ακριβώς που θέλει ή απλά προσπαθεί να ξεγελάσει τον Crash; Μπορεί o Crash να νικήσει και πάλι ή θα γίνει αιχμάλωτος στον ζωολογικό κήπο του Cortex Στην 2η περιπέτεια του Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back θα βρεις μεγαλύτερα περιβάλλοντα ελεύθερης περιπλάνησης 3-D, νέα animations , μια ολόκληρη σειρά από πολύχρωμους χαρακτήρες και μοναδικές τρελές κινήσεις Crash. Αυτή τη φορά ο Crash δεν αστειεύεται!

Ζήσε μια εντελώς νέα περιπέτεια Crash και ταξίδεψε στον χρόνο! Νέο στυλ δράσης gameplay, υποβρύχιο ψάρεμα, βόλτα με μοτοσικλέτα, ένα μωρό T-Rex, ταξίδια με αεροπλάνο! Παίξε ως Coco! Κάλπασε κατά μήκος του Σινικού Τείχους της Κίνας πάνω σε μια τίγρη, κάνε τζετ-σκι και πολλές άλλες εκπλήξεις! Απόδειξε τις ικανότητές σου με το Super-charge Body Slam, το Super Slide, το διπλό άλμα, και πολλά άλλα. Νέοι εχθροί όπως ο Ούκα Ούκα, ο Ν tropy, ένα απειλητικό Dingodile και φυσικά, την επιστροφή ορισμένων αγαπημένων όπως το Ν Gin και Tiny. Περισσότερη δράση. Περισσότερη πλάκα. Περισσότερα παζλ και μυστικά επίπεδα.