Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Περισσότερο Τοξικοί Άνθρωποι

Κωδικός: 9789605365776
Συγγραφέας: Bernardo Stamateas
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
11.90€ 10.70€

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του βιβλίου Τοξικοί άνθρωποι, ενός έργου που έφερε επανάσταση στον κόσμο της αυτοβοήθειας, o Μπερνάντο Σταματέας μας δίνει την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τα τοξικά άτομα που μας περιβάλλουν, ενώ μας αποκαλύπτει τα κλειδιά για την προσωπικότητά τους, προκειμένου να τα εντοπίσουμε και να απελευθερωθούμε από αυτά.
Η τοξικότητα είναι ένας τρόπος να ζουν, να σκέφτονται και να ενεργούν. Είναι ένας τρόπος συμπεριφοράς. Όλοι έχουμε τοξικά χαρακτηριστικά έως κάποιον βαθμό, αλλά η διαφορά με τους τοξικούς ανθρώπους είναι ότι αυτοί δεν το αντιλαμβάνονται, παρά κατηγορούν τους άλλους και κλέβουν την ενέργειά τους.
Στο Περισσότερο τοξικοί άνθρωποι, ο Σταματέας μας παρουσιάζει μια σειρά από τοξικές προσωπικότητες με τις οποίες ζούμε καθημερινά, όπως: ο «τριγωνοποιητής», ο απογοητευμένος, ο ναρκισσιστής, ο αυταρχικός, ο φοβητσιάρης, ο αρνητικός, ο αγχωτικός, ο σαδιστής, ο παντοδύναμος, ο εμμονικός, ο καβγατζής, ο μαζοχιστής, ο αποτρεπτικός, ο παρανοϊκός, ο πνιγηρός, ο μελοδραματικός, το «χαλάκι». Η γνώση των χαρακτηριστικών τους θα μας βοηθήσει να μάθουμε πώς να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να αποφύγουμε περιττές ταλαιπωρίες.
Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στην τοξικότητα. H ευτυχία είναι η κληρονομιά σας και το φυσικό σας δικαίωμα. Μην την εγκαταλείπετε!