• Ανακάλυψε τα καλύτερα σχολικά είδη με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τις καλύτερες σχολικές τσάντες με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τον ιδανικό μαρκαδόρο για κάθε χρήση!

    Προβολή

Τα Νέα μας

Back to School 2017: Οι καλύτερες σχολικές τσάντες με ένα click!

21 Αυγ 2017

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος του και oι μέρες που θα ανοίξουν τα σχολεία για να υποδεχτούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά πλησιάζουν!

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για πρώτη φορά, η σωστή επιλογή σχολικής τσάντας προκαλεί ανησυχίες τόσο σε μαθητές όσο και στους γονείς τους. Τα παιδιά τις περισσότερες φορές ζητούν εκείνη με τους αγαπημένους τους ήρωες ή επιλέγουν γενικά με βάση τη μόδα και τα σχέδια, όμως πέρα από το αισθητικό κριτήριο η επιλογή της σχολικής τσάντας πρέπει να γίνει σωστά γιατί τίθεται και θέμα υγείας του παιδιού.

Για να σας κάνουμε τη ζωή ευκολότερη, σας παρουσιάζουμε τον φετινό μας κατάλογο Back To School με σχολικές τσάντες!

Σε αυτόν θα βρείτε τις πιο εντυπωσιακές και επώνυμες τσάντες, για όλες τις τάξεις, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς! Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε για συμβουλές και tips που πρέπει να προσέξετε τόσο κατά την σωστή επιλογή σχολικής τσάντας όσο και κατά την ορθή χρήση αυτής!

Μπορείτε να ξεφυλίσετε τον κατάλογο Back to School online και να τον κατεβάσετε στο tablet, το PC ή το smartphone σας για να τον έχετε συνέχεια μαζί σας με ένα click!

Κάνοντας την σωστή επιλογή στις σχολικές σας αγορές, μπορείτε να αποφύγετε στην πορεία παράπονα από μέρους του παιδιού ότι η τσάντα το ενοχλεί ή το κουράζει, ενώ τα κατάλληλα σχολικά εφόδια θα του δώσουν ώθηση ώστε να είναι αυτός ο πιο καλός ο μαθητής στην τάξη!

Καλή Σχολική Χρονιά!